Event AWV
13 november 2019

 

Dit event wordt georganiseerd door AWV

 

Het programma kwam tot stand dankzij de inbreng van vele sprekers en de voorstellen van heel wat belanghebbenden. We bieden een zeer gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogstaande en interessante infosessies en sprekers aan.

Bekijk het programma in detail.

De infosessies zijn opgedeeld in 3 thema’s. We bieden vier infosessies aan per thema, op maat gemaakt van u als belanghebbende. U kan zelf kiezen welke sessies u volgt, u hoeft daarom niet binnen één thema te blijven. Volgende thema’s onderscheiden we:

  • ‘Op weg met BIM tijdens uitvoering’ waarbij de klemtoon ligt op BIM-gericht werken tijdens uitvoering, op maat van alle aannemers en partners die samen met ons infrastructuur, wegaanhorigheden en/of elektromechanische installaties bouwen en onderhouden.
  • ‘BIM, de weg naar een goed ontwerp’ met de nodige aandacht voor het gebruik van BIM vanaf de conceptfase, het opmeten van de bestaande toestand, een goed ontwerp en een vlotte dienstverlening.
  • ‘Aan de slag met de OTL- en BIM-software’: Welke BIM- en OTL- hulpmiddelen zijn er beschikbaar om mee te starten of welke meer geavanceerde integraties binnen uw digitaal landschap en ICT oplossingen zijn er mogelijk?

Doorlopend kan u vragen komen stellen aan onze OTL-infostand en kan u kennis maken met de OTL. Wij zijn er om op uw vragen te antwoorden en u verder wegwijs te maken in de OTL standaard die de Level of Information en Level of Geometry beschrijft voor alle assets die we bouwen en beheren.

Tijdens de netwerkmomenten kan u niet alleen terecht op onze stand met vragen, maar kan u ook ervaringen delen met elkaar, want BIM is kennis delen, informatie opslaan en samenwerken.

Waar en wanneer?

  • Waar: Virginie Lovelinggebouw (VAC Gent), Koningin Maria Hendrikaplein 70, 9000 Gent (Auditorium – Romain Deconinck)
  • Wanneer: woensdag 13 november 2019

Het Virginie Lovelinggebouw ligt vlak bij het NMBS-station ‘Gent-Sint-Pieters’. Wandel het station uit langs de hoofdingang. Het gebouw ligt onmiddellijk links, boven de bus- en tramhaltes. Meer info over de bereikbaarheid kan u hier terugvinden.

Inschrijven

Klink dit allemaal interessant? Schrijf je dan nu in!