Forum Relinen en Rioolbeheer

Datum: 22 november 2018
Locatie: Vught

 

De Stichting Kenniscentrum rioolrenovaties, kortweg KCRR, organiseert al vele jaren het Forum Relinen en Rioolbeheer. Tijdens het forum van 2016 is een nieuwe dagindeling met workshops geïntroduceerd. Dit is erg goed bevallen. De nieuwe koers laat omschrijven door de volgende kernpunten:

  • KCRR organiseert jaarlijks een congres op steeds een andere locatie in Nederland. Op deze wijze bereiken we onze doelgroep beter.
  • Op het congres worden kwalitatief hoogstaande workshops en presentaties aangeboden. Een adviescommissie wordt nadrukkelijk betrokken om mee te denken over de inhoudelijke invulling.
  • Het congres kent alleen deelnemers, geen sponsoren. Op deze wijze wordt tegemoet gekomen aan de signalen van de marktpartijen.
  • Omdat kennisdeling het belangrijkste is tijdens het congres wordt er ruimte aan IKT Nederland, als onafhankelijk instituut, gegeven om inhoudelijk bij te dragen.

Forum Relinen en Rioolbeheer blijft een jaarlijks terugkerende studie- en kennisdelingsdag waarbij vakgerichte kennis op het gebied van rioolrenovaties en rioolbeheer uitdagend wordt gepresenteerd. Deelnemers kunnen kiezen uit vier workshops waarvan er drie tijdens de dag gevolgd kunnen worden. Bij de inschrijving kan aangegeven worden welke workshops men wil volgen. Bekijk hier de inhoud van de workshops.

Programma en uitnodiging

Voor wie is het Forum​

Het Forum Relinen en Rioolbeheer is bestemd voor gemeentelijke rioolbeheerders, ontwerpers, werkvoorbereiders en projectleiders in Nederland en Vlaanderen.
Adviseurs, onderzoekers, leveranciers en aannemers op het gebied van rioolrenovaties zijn ook van harte welkom.
Elk jaar reserveren wij 5 gratis deelnamebewijzen voor studenten die zich bezig houden met materiaalonderzoek voor CIPP, rioolrenovaties en/of rioolbeheer.

Kosten deelnemers:
De kosten voor deelnemers bedragen € 280,00 exclusief btw.
Voor studenten zijn er 5 gratis deelnamebewijzen beschikbaar

Programma

09.00 uur  Ontvangst met een kopje koffie/thee en wat lekkers

09.45 uur  Welkom door Marcel Tirion, voorzitter Stichting KCRR

10.00 uur  Inspiratiesessie Hart, Hoofd én Ballen!

10.45 uur  Eerste workshopronde met keuze uit vier workshops

12.00 uur  Netwerklunch

13.00 uur  Tweede workshopronde met keuze uit vier workshops

14.15 uur  Korte pauze

14.30 uur  Derde workshopronde met keuze uit vier workshops

15.45 uur  Napraten over deze dag tijdens de netwerkborrel

17.00 uur  Einde

Contacteer ons op +32 (0)3 827 51 30
of via het contactformulier.