VLARIO FOTOWEDSTRIJD

Wij zoeken jouw beste foto in Vlaanderen die bij 1 of meerdere van onze basisthema’s past: riolering, water, waterlopen, blauwgroene maatregelen, circulair water, rioleringswerven, zuiveringsstations,….

Stuur ons jouw typisch, verrassend, idyllisch, spijtig, mooi of verhelderend beeld naar info@vlario.be met als onderwerp ‘Fotowedstrijd’ ten laatste op 1 februari 2024.

De indiener van de winnende foto wint een tablet!

Voorwaarden

De VLARIO-fotowedstrijd is enkel open voor VLARIO-leden. Iedere deelnemer mag tot 10 foto’s insturen. De foto dient aangeleverd te worden als JPG-formaat (max. 10MB).

De inzender moet ook de eigenaar van de foto zijn. Door het inzenden geeft hij/zij de gebruiksrechten voor publicatie en promotie aan VLARIO.

Op de foto’s mogen geen naamvermeldingen voorkomen. De inzender is zelf verantwoordelijk voor de eventuele gebruikstoelating door derden van de gefotografeerde voorwerpen, gebouwen, personen etc. VLARIO kan niet verantwoordelijk worden gesteld door derde partijen, welke eventueel met de foto’s verbonden zijn.

VLARIO behoudt het recht de wedstrijd te annuleren indien zij daartoe zou gedwongen worden.

Winnaar

VLARIO stelt zelfstandig de jury samen, welke autonoom beslist zonder verantwoording af te leggen. Zij selecteren de 10 beste foto’s.

De 10 beste foto’s worden op de VLARIO-dag 26 maart 2024 voorgesteld aan de deelnemers en zij kiezen de winnaar via stemming. De prijsuitreiking zal één van de vele hoogtepunten worden op onze VLARIO-dag 2024.

 

Wedstrijdreglement 2024