Voorinschrijvingen

Onderstaande activiteiten zullen in de toekomst georganiseerd worden maar hebben nog geen effectieve data. Voorinschrijven is reeds mogelijk. Wanneer de definitieve data bepaald zijn, kan u nog steeds kostenloos annuleren.

Opleiding op maat

VLARIO voorziet ook op maat gemaakte opleidingen voor technische scholen. Indien u hierover meer informatie wenst, gelieve contact met ons op te nemen.

Project Leiding4

Met provinciale subsidies wordt een nieuwe opleiding ontwikkeld om de kwaliteit van de rioolrenovaties te verbeteren en innovatieve technologieën sneller toe te passen.

KMO-portefeuille

VLARIO vzw is een erkend dienstverlener – erkenningsnummer: DV.O106134.

De opleidingskost kan tot 20% (middelgrote ondernemingen) of 30% (kleine ondernemingen) betaald worden via de Vlaamse KMO-portefeuille. Meer info vindt u op www.kmoportefeuille.be.

De projectaanvraag moet uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van de opleiding ingediend worden. Wacht niet op uw factuur om de subsidie aan te vragen! Het BTW-bedrag kan nooit via de KMO-portefeuille betaald worden. Het plafondbedrag voor alle KMO’s bedraagt 7.500 euro.

Wenst u meer informatie over deze wijziging? Dan verwijzen we u graag door naar Agentschap Innoveren en Ondernemen – dienst Kmo-Portefeuille.

Provinciale contactdagen

VLARIO verzamelt constant kennis via overleg en kennisuitwisseling met de verschillende marktpartners. Eén van de doelstellingen van VLARIO is deze kennis ook zoveel mogelijk uit te dragen.

Tijdens deze provinciale contactdagen trachten we alle betrokkenen in de provincie te bereiken, zoals de gemeentebesturen, andere openbare instellingen, studiebureaus, aannemers, etc. om hen te informeren over de recentste ontwikkelingen in de riolerings- en afvalwaterzuiveringssector. Het programma wordt opgemaakt i.s.m. de werkgroep gemeenten.

De contactdagen 2020 vinden plaats in november. Het programma volgt later. U kan zich binnenkort inschrijven.

VLARIO-dagen

Vlario vzw is een erkend dienstverlener. Hierbij het erkenningsnummer: DV.O106134
Al de opleidingen en studiedagen die Vlario organiseert zijn erkend door:

  • Federale raad van landmeter-experten
  • Fonds voor Vakopleiding